Myyntituotteet

Lahjapusseja, pikkuleluja ja palkintoja

Myyntituotteista löydät kaikki myytävät tuotteeni. Pääasiassa myynnissä on erilaisia paperi- ja kangaspusseja esimerkiksi kaverilahjoille sekä pieniä leluja ja muita tavaroita palkinnoiksi ja kaverilahjoiksi. Ajoittain myynnissä voi olla myös muita juhlatarvikkeita, esimerkiksi vuokrauskäytöstä poistuvia astioita.

Kaikki nämäkin tuotteet ovat kierrätystuotteita. Niin saatavuus kuin valikoimakin vaihteleekin suuresti, eikä joukossa ole kahta täysin samanlaista tuotetta. Tavarat ovat kuitenkin edelleen käyttötarkoitukseensa soveltuvia ja ehjiä, vaikka vaihtelevasti saattaa pientä käytönjälkeä näkyäkin. Paperiset lahjapussit ovat pääsääntöisesti myös käsintehtyjä.

Myyntituotteita voit tilata myös postitse toimitettuna. Hintaan lisätään tällöin postimaksu Postin hinnaston mukaisesti. Voit lisätä haluamasi tuotteet varauskyselyyn ja kirjoittaa toimitusosoitteeksi ”postitus” niin lasken postituksen hinnan mukaan tarjoukseen. Tai kysy lisää sähköpostitse hanna@juhlalaatikko (.fi pääte loppuun).

Pikkulelut ja -lahjat
Pussit ja laatikot