Vuokratuotteet

Kaikkea hauskaa teemajuhliin!

Vuokratuotteiden valikoista löydät paljon erilaisia tarvikkeita lasten teemajuhliin. Koristelupaketit eli juhlalaatikot ovat koristelun peruspaketteja, joiden avulla loihdit teeman tunnelmaa juhlatilaan. Asuissa löytyy niin yksittäisiä asuja esimerkiksi juhlasankarille kuin asustepakettejakin, joilla kaikki osallistujat voivat pukeutua juhlan teemaan sopivasti. Ohjelmatarvikkeiden avulla saat juhliin hauskaa ja teemanmukaista ohjelmaa viihdyttämään osallistujia. Kattaustuotteilla viimeistelet juhlapöydän kattauksen teemaan sopien ja jos haluat myös tarjoiluiden olevan teemanmukaisia, tarjoilutuotevalikosta löydät siihen apuvälineitä kuten leivonta- ja kakkumuotteja.

Vuokratuotteiden vuokra-aika on  2 vuorokautta. Vuokratuotteet noudetaan ja palautetaan sovittuna aikana kotoani Sipoon Linnanpellosta. Lisämaksusta myös toimitus Sipoossa ja lähialueilla on mahdollinen (0,45€/km). Vuokratuotteiden hintaan sisältyy pesu ja muu tuotehuolto, et siis tarvitse huolehtia tiskeistä ja pyykistä juhlien jälkeen.

Juhlalaatikon toiminnan perusperiaatteena on ekologisuus. Lasten juhlissa syntyy helposti iso määrä kertakäyttöroskaa tai toisaalta yksiin juhliin hankittu kestävämpikin tuote jää helposti turhaan viemään kaapissa tilaa. Vuokraamalla tarvikkeita säästämmekin luonnonvaroja. Juhlalaatikko huolehtii myös pesusta ja tuotehuollosta, jolloin nekin voidaan hoitaa isommissa erissä tehokkaasti ja ekologisesti. Juhlalaatikon kaikki tuotteet ovat kierrätystuotteita ja -materiaaleista. Tuotteet ovat toki ehjiä ja käyttökelpoisia kaikin puolin, joitakin pieniä käytön jälkiä voi luonnollisesti osassa tuotteista olla. Esittelen tuotteita mielelläni myös ennalta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla hanna@juhlalaatikko (loppuun.fi pääte). Olen ns. päivätyössä kokopäiväisesti, joten juhlalaatikko palvelee arki-iltaisin klo 18-21, viikonloppuisin myös muina aikoina.

Koristelupaketit
Ohjelmatuotteet
Asut ja asusteet
Kattaustuotteet
Tarjoilutuotteet