Yhteydenottolomake

(Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)

Juhlalaatikko

(y-tunnus 2745991-1)

Sipoo, Linnanpelto

Voit laittaa vapaamuotoisen viestin oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse hanna@juhlalaatikko (lisää loppuun .fi pääte).

Olen muussa työssä kokoaikaisesti, joten vastailen viesteihin pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Juhlalaatikko toimii yksityiskodistani, jonka vuoksi tarkka osoitteeni ei ole esillä. Nouto-osoitteen ilmoitan aina varausvahvistuksen yhteydessä ajo-ohjeiden kera.

Juhlalaatikon tietosuojaseloste (pdf).

Juhlalaatikon yrittäjänä toimin minä, Hanna Hämäläinen. Kotoisin olen Pohjois-Savon suunnilta, mutta olen asunut jo pitkään Uudellamaalla, Sipoossakin jo yli 10 vuotta. Perheeseeni kuuluvat tytär ja aviomies sekä kaksi koiraa, joiden kanssa harrastan niin metsissä samoilua kuin myös tunnistusetsintää. Olen kokoaikaisesti palkkatyössä hallinnollisissa tehtävissä ja Juhlalaatikon toiminta onkin pienimuotoista, ainakin vielä. Idea Juhlalaatikkoon lähti jo useita vuosia sitten, kun järjestelin omalle tyttärelleni teemasynttäreitä – enkä löytänyt kovin ekologisia vaihtoehtoja koristeille tai koristeita vuokralle. Joten päätin tehdä ne itse, kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Ja siitä lähdinkin kehittämään ideaa myös yritystoiminnaksi. Ekologiset arvot ovat minulle tärkeitä ja pyrin omassa toiminnassani, niin henkilökohtaisessa kuin yrityksenkin, tekemään valintoja niiden pohjalta.